Eurogamer.se

BioShock Infinite får dubbla omslag

Rösta på vilket du vill ha

Förra veckan publicerade Irrational Games omslaget till BioShock Infinite och reaktionerna lät sig inte väntas. På forum och sociala medier klagade mängder av fans på att det inte alls passade in på ett BioShock-spel.

1

Originalomslaget.

Ken Levine som är kreativ chef på studion reagerade snabbt på kritiken och menade att de försökte nå ut till en ny målgrupp. Han anser att serien inte har vunnit mark bland de mindre inbitna spelarna, något han hoppades råda bot på.

"Jag ville att den oinformerade, personen som inte läser IGN... skulle plocka upp fodralet och säga att, okej, det ser rätt häftigt ut, jag vänder på det. Oj, en flygande stad. Kolla på den här tjejen, Elizabeth, på baksidan. Kolla på det där djuret. Och sen börja läsa om det och börja tänka på det", sa han till Wired förra veckan.

Nu presenterar Ken Levine och Irrational en kompromisslösning: ett dubbelt omslag. Det är tänkt att vara i stil med Mass Effect 3, där både den manliga och kvinnliga Commander Shepard fanns att vända utåt.

För att avgöra vilket det alternativa omslaget blir har de lanserat en omröstning. Så om du brinner för ett nytt omslag till BioShock Infinite kan du följa den här länken och rösta på din favorit. Alternativen ser du också nedan.

Som ett extra plåster på såren lovar Levine att Irrational kommer att lägga ut ytterligare omslag på sin hemsida som spelaren själv kan skriva ut och sätta in i fodralet. Vi får se om det här tilltaget tystar kritiken.

Tycker du att det är viktigt vad som är på framsidan av BioShock Infinite?

Kommentarer (7)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!