Eurogamer.se

Castlevania: Symphony of the Night saknas på svenska PlayStation Store

Ingen verkar veta varför

Glädjen var stor igår när den officiella PlayStation-bloggen meddelade att PSOne-klassikern Castlevania: Symphony of the Night äntligen skulle släppas digitalt i Europa. Uppdateringen kom och spelet blev tillgängligt, till mångas stora glädje, dock inte för oss i Sverige.

Av någon outgrundlig anledning saknas spelet nämligen på den svenska versionen av PlayStation Store. Det hela uppdagades då svenska användare upprört började kommentera på PlayStation-bloggens inlägg och undrade varför spelet saknades.

Inga klara svar gavs där och när Eurogamer tar kontakt med PlayStation i Sverige har de heller inget svar på frågan.

"Det som står på PlayStation-bloggen är även den info som vi har, så står det där så stämmer det", säger en representant från svenska PlayStation, som dock förtydligar att spelet kommer att dyka upp här också. I dagsläget finns dock inga uppgifter på när det kan tänkas bli.

Väntan på Castlevania-klassikern har alltså blivit förlängd för svenska spelare. Hade du sett fram emot att ladda hem Symphony of the Night?

Kommentarer (6)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!