Eurogamer.se

GlaDOS röst i Guillermo del Toros nya film

Regissören är ett fan av Portal

Under gårdagen släpptes den första trailern för Guillermo del Toros nya film Pacific Rim, där rösten bakom GlaDOS från Portal, Ellen McLain, finns med. I filmen gör McLain nämligen rösten som en robots artificiella intelligens, förhoppningsvis en mer välbalanserad sådan än i Portal.

Det handlar alltså inte om en snarlik röst, utan samma röstskådespelerska som använder sig av exakt samma röstfilter som i Portal-spelen. del Toro har tidigare berättat att han är ett stort Portal-fan och han ringde personligen upp Gabe NewellValve för att få med McLain och GlaDOS röst.

I filmen måste mänskligheten bygga gigantiska robotar för att bekämpa stora monster som kommer upp ur haven. Spontant upplever jag personligen filmen som en blandning mellan HP Lovecraft och animen Neon Genesis Evangelion.

Vad säger ni, är det en rolig cameo från GlaDOS eller skulle hon ha stannat på Aperture Science? Trailern kan ni se nedan.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!