Eurogamer.se

Hitman HD Trilogy officiellt utannonserat

Ännu mer lönnmördande på väg

Square Enix och IO Interactive har officiellt utannonserat Hitman HD Trilogy. Detta är, som namnet antyder, en samlingsutgåva med tre Hitman-spel, närmare bestämt Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Contracts och Hitman: Blood Money. Alltså del två, tre och fyra i serien.

Samlingen ska släppas till Xbox 360 och PlayStation 3 den 1 februari nästa år och det är första gången samtliga spel släpps i HD. Hitman: Blood Money finns dock sedan tidigare på Xbox 360, men resten av samlingen debuterar på denna generations konsoler.

Tillsammans ska de tre spelen bjuda på över 40 olika uppdrag runt om hela världen där spelare tar sig an rollen som Agent 47. Nyligen släpptes den femte delen i serien, Hitman: Absolution (7/10) så det verkar finnas ett stort intresse för IO Interactives klassiske lönnmördare.

Kommer du att skaffa denna HD-samling när den släpps?

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!