Eurogamer.se

ARMA 3 försenas på grund av de fängslade medarbetarna

Släpps någon gång under nästa år

Det har varit en turbulent tid för Bohemia Interactive som just nu arbetar på skjutaren ARMA 3.

Två av studions anställda greps i Grekland i september där de åtalas för spioneri. De greps för att ha filmat och fotograferat ett militärområde på ön Lemnos, platsen där ARMA 3 ska utspela sig. Omständigheterna har nu också påverkat utvecklingen av spelet.

"Vi försöker fortfarande att reda ut situationen och hoppas att våra kollegor kommer att släppas snart. Trots att deras svåra situation verkligen påverkat oss på ett personlig plan, arbetar vi samtidigt med de viktigaste uppgifterna för att kunna släppa ARMA 3", säger spelets utvecklingsledare Joris-Jan van't Land.

Något nytt släppdatum har Bohemia inte satt utan meddelar bara att spelet kommer att släppas under nästa år.

"Jag hoppas att den här uppdateringen ger någon slags svar angående projektets status. Vi går just nu igenom detaljerna så vi hoppas kunna leverera ett mer tydligt tillkännagivande i början av nästa år", säger van't Land.

Arma 3-trailer demonstrerar tekniken

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!