Eurogamer.se

Insamlingen för Dizzy Returns misslyckas

Med en vecka kvar ger utvecklarna upp

Bröderna Andrew och Philip Oliver lanserade för ett par veckor sedan en insamling för Dizzy Returns. De siktade på att återuppliva sitt plattformshoppande ägg, men så blir inte fallet.

Med en vecka kvar tills insamlingen tar slut har de bara fått in drygt 24 000 pund av de 350 000 de bad om. Kanske siktade de för högt, konstaterar de på spelets Kickstarter-sida. Dizzy får helt enkelt vänta lite på att återvända som spelkaraktär.

"Gällande Dizzys framtid så kommer Dizzy Returns åtminstone inte att bli av om inte kampanjen lyckas finansieras, vilket inte verkar troligt. Vi kan komma att återvända till möjligheten att göra ett nytt Dizzy-spel vid ett senare tillfälle, men visionen för det spelet skulle behöva vara ordentligt annorlunda", skriver bröderna Oliver.

Totalt har de fått in bidrag från runt 750 personer och om inte något mirakulöst händer komma dessa att få sina pengar tillbaka.

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!