Eurogamer.se

Call of Duty kommer inte att bli film

Bobby Kotick säger blankt nej

Det har länge ryktats om att Call of Duty är på väg att bli film. Förmodligen skulle detta bli en explosionsfest av sällan skådat slag, om vi ser till hur serien har utvecklats. Men nu säger Activisions VD Bobby Koticki en intervju med New York Times att Call of Duty kommer att stanna i spelvärlden.

Kotick berättar att han fått ett flertal erbjudanden om att göra film på den populära serien, men att han sagt nej till samtliga. Detta eftersom han inte vill smutsa ned varumärket med en filmatisering. Med tanke på hur majoriteten av spelfilmatiseringar blivit mottagna genom åren är det förmodligen ett klokt beslut.

Skulle du vilja se en Call of Duty-film?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!