Eurogamer.se

Detaljer kring Rage-expansionen The Scorchers

Sex nya områden att utforska

I slutet av förra veckan berättade vi att en ny expansion till Rage (8/10) till synes är på väg. Då hade Bethesda inga detaljer kring expansionen, men nu har de lyft på locket.

Expansionen går alltså under namnet The Scorchers och kommer bland annat att bjuda på sex nya områden att utforska då spelare måste ansluta nya allierade för att bekämpa banditerna som kallar sig själva just The Scorchers.

En ny säsong av Mutant Bash TV blir också tillgänglig, samt nya minispel och ett nytt vapen i form av en spikpistol. I och med expansionen blir det också möjligt att fortsätta spela efter originalslutet, samt ett nytt spelläge kallat Ultra-Nightmare Mode.

Expansionen ska släppas denna vecka till Xbox 360, PlayStation 3 och PC för 400 MSP respektive 5 dollar. Det är dock inte bekräftat att expansionen släpps i Sverige denna vecka, så det återstår att se om vi får bekämpa The Scorchers innan jul eller inte.

Rage: Montagetrailer

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!