Eurogamer.se

Oddworld: Munch's Oddysse HD till PSN denna vecka

Och Stranger's Wrath når PS Vita

Oddworld: Munch's Oddysse var en lanseringstitel till den första Xbox-konsolen för elva år sedan och nu är det snart dags för ett kärt återseende. Utvecklarna Just Add Water meddelar nämligen via sin hemsida att Oddworld: Munch's Oddysse HD släpps som digital titel till PSN redan nu på onsdag, den 19 december.

HD-versionen har varit under utveckling en längre tid men nu är det alltså äntligen dags för lansering och spelet kommer att kosta drygt 90 kronor.

Samtidigt meddelar utvecklarna att PS Vita versionen av Oddworld: Stranger's Wrath HD också är klar och kommer även den att lanseras nu på onsdag. Denna version bjuder på nya kontrollmetoder som använder sig av Vitans tryckkänsliga skärm, samt grafik som helt anpassats för det nya formatet. Runt 120 kronor får du lägga ut för denna titel.

Tidig julafton för alla Oddworld-älskare alltså. Kommer du att skaffa något av spelen?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!