Eurogamer.se

Rösta fram Läsarnas bästa spel 2012 på Eurogamer.se

Rösta fram dina favoriter i år, fram till den 27 december!

Här på Eurogamers redaktion julstökas det för fullt, och vi närmar oss vår tredje jul. Utöver alla lussekatter, pepparkakor och knäckkolor vältrar vi oss i vår topprafflande julkalender (som blir bättre och bättre för varje dag).

Dessutom sitter hela redaktionen och sammanställer sina årslistor som ska presenteras mellan jul och nyår. Det blir redaktionens favoriter, största besvikelser och förhoppningar inför nästa år. Och så det här. Era 50 bästa spel för 2012.

Det är alltså dags att kora Läsarnas bästa spel för 2012, och vi vill att du hjälper till på denna punkt. Rösta på dina fem favoriter från listorna nedan, så presenterar vi topplistan nu i mellandagarna tillsammans med era bästa kommentarer.

Omröstningen sker ända fram till den 27 december.

Förra året vann Batman: Arkham City. Det ska bli spännande att se vad du tycker om årets spel.

Om något spel skulle saknas (och släpptes under 2012) kan du kontakta oss så lägger vi in det om det är lämpligt.

Please log in

Need an account? Register now!

Kommentarer (5)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!