Eurogamer.se

Släppdatum för Ninja Gaiden Sigma 2 Plus

Ryu Hayabusa återvänder till PS Vita

Ett av lanseringsspelen till PS Vita tidigare i år var Ninja Gaiden Sigma Plus, en nyversion av det klassiska Ninja Gaiden som släpptes till Xbox 2004. Det har sedan en tid tillbaka stått klart att även en nyversion av Ninja Gaiden 2 är på väg till Sonys bärbara enhet och nu vet vi när.

Ninja Gaiden Sigma 2 Plus kommer att släppas den 1 mars och är en uppdaterad version av Ninja Gaiden Sigma 2, som i sin tur är en uppdaterad version av det ursprungliga Ninja Gaiden 2. Spelet kommer att innehålla det nya spelläget Hero Mode, som gör spelet lättare för nykomlingar samt låter dem använda den tryckkänsliga skärmen för att kasta fiender och liknande.

Ett annat nytt spelläge går under namnet Ninja Race, där det gäller att plocka upp föremål som ökar Ryus hastighet. Tag Mission Mode ger spelare mer tid med karaktärerna Rachel, Hayane och Momiji.

Spelade du Ninja Gaiden Sigma Plus till PS Vita och funderar du på att kolla in uppföljaren?

Så här ser det första Ninja Gaiden-spelet till PS Vita ut

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!