Eurogamer.se

Angry Birds Star Wars finns nu på Facebook

Två stora serier korsas på ett stort socialt nätverk

Angry Birds Star Wars har blivit en riktig dundersuccé för finska Rovio. Nu meddelar företaget att spelet finns tillgängligt även via Facebook. Nytt för denna version är att det varje vecka kommer att anordnas tävlingar och turneringar, där du kan utmana dina vänner för att se vem som får högst poäng.

Nya föremål kommer också att bli tillgängliga i spelet. Den som vill kolla in Angry Birds Star Wars kan göra det här.

Om du är en av de människor som inte kan få nog av Angry Birds kan det vara intressant att veta att det just nu pågår en stor rea på iPad-versionerna av studions spel. Angry Birds Star Wars kan då plockas hem för ynka sju kronor.

Ny trailer för Angry Birds: Star Wars

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!