Eurogamer.se

Julkalendern 2012 på Eurogamer.se: Lucka 18

Dagens lucka: Vinn ett stort paket från Koch Media med Catherine: Collector's Edition, Dead Island, Cartoon Network Punchtime Explosion XL och ett filmpaket

1

December är här, och julkalendern på Eurogamer.se lever och frodas. Årets upplaga är så maffig att den bräcker de två tidigare julkalendrarna tillsammans. Vi tävlar ut härliga vinster i varje lucka fram till julafton, med ett av årets storspel varje dag. Och så kommer julaftonens lucka att innehålla något extra stort. Riktigt, riktigt, riktigt stort. Så kom tillbaka hit varje dag och tävla i varenda lucka!

Lucka 18: Ett stort paket från Koch Media som innehåller Catherine: Collector's Edition (Xbox 360), Dead Island (Xbox 360), Cartoon Network Punchtime Explosion XL (Xbox 360) och ett filmpaket (Elevator, Swamp Shark, Rogue River, Tape 407)! (Läs vår recension av Catherine här)!

För att vinna i dagens lucka ska du besvara nedanstående fråga och sedan skriva en motivering. Vi presenterar vinnarna en gång i veckan i ett separat inlägg. Kom ihåg att du kan delta i alla luckor, även om du har vunnit tidigare.

Vi presenterar våra aktuella tävlingar i följande forumtråd, så spara den ifall ni vill ha koll: Klicka här för att komma till tävlingstråden på forumet! (Obs! Julkalendern visas inte i den listan eftersom det blir 24 luckor totalt). Däremot kan du hålla koll på julkalendern genom att klicka här.

Please log in

Need an account? Register now!
Reglerna
 1. Den här tävlingen är endast öppen för registrerade användare på Eurogamer.se.
 2. Vinnarna väljs enligt följande: Ett urval görs bland de rätta svaren. Sedan utser redaktionen på Eurogamer.se de bästa motiveringarna från bidragen med rätt svar.
 3. Motiveringarna kommer inte att publiceras. Beslutet kan ej överklagas.
 4. Tävlingen pågår under luckans datum, mellan 01.00 och 00.59 dagen därpå. Observera att servertiden är GMT (alltså en timme efter svensk tid) men att vi följer svensk tid för tävlingen. Luckorna på fredagar och lördagar är öppna till söndag natt.
 5. Vinsten kan ej bytas ut mot pengar eller liknande. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 6. Vinnarna i julkalendern presenteras en gång i veckan i ett samlingsinlägg på Eurogamer.se.
 7. Vinnaren kontaktas via privatmeddelande (markera funktionen "Ta emot e-postutskick" i dina profilinställningar), och anger då sin adress.
 8. Om inte vinnaren meddelar sitt fullständiga namn och postadress inom fem (5) dagar förfaller vinsten.
 9. Vinsterna i Julkalendern på Eurogamer.se tillhandahålls helt och hållet av distributören Koch Media/Mi5 Communications. Stort tack till dem.
 10. Eurogamer.se eller distributören ansvarar inte för försändelser som försvunnit på posten.
 11. Reglerna kan ändras utan föregående meddelande.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!