Eurogamer.se

Minecraft-dokumentär på Xbox Live denna vecka

Berättelsen om Notch och hans block

Att Minecraft blivit något av ett fenomen världen över är det nog få som har missat och som varje fenomen värt namnet finns det även en dokumentär som berättar om dess uppkomst. Minecraft: The Story of Mojang har varit under utveckling i över ett år och nu är dokumentären redo för premiär på Xbox Live.

Lördag den 22 december kommer filmen att dyka upp på Xbox Live i Österrike, Belgien, Frankrike, Finland, Irland, Storbritannien, USA och naturligtvis Sverige. Filmen kommer att visas helt gratis, förutsatt att du har ett Guldmedlemskap på Xbox Live och genom att aktivera Minecraft-knappen på huvudmenyn på Xbox 360 kan du redan nu se vilka tider filmen kommer att visas.

Filmen är finansierad via Kickstarter och producerad av 2 Player Productions.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!