Eurogamer.se

Molyneux nya spel Project Godus visas upp

Men kommer det att klara Kickstarter-målet?

Spelskaparen Peter Molyneux och hans studio 22cans håller på att samla in pengar till gudsimulatorn Project Godus och bjuder redan nu på en första titt på spelet.

Sekvenserna i videon nedan sägs vara skapade på bara två veckor. Det är alltså en mycket tidig prototyp som visar hur du som gud över en ny civilisation formar landmassor, byggnader och folk efter din vilja.

Det kan tyckas lite kaxigt att redan nu visa upp en prototyp - Project Godus är nämligen inte finansierat ännu. De har bett om 450 000 pund på Kickstarter, men med tre dagar kvar saknas nära på 85 000. Kanske kan de färgglada landskapen locka några nya investerare.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!