Eurogamer.se

NiGHTS Into Dreams finns nu på Steam

Sega Saturn-klassikern når PC

För en tid sedan släpptes en HD-version av Sega Saturn-klassikern NiGHTS Into Dreams till både Xbox Live Arcade och PlayStation Network. Denna nya version av spelet från 1996 erbjuder uppdaterad grafik, stöd för troféer och achievements samt topplistor.

Nu finns denna version tillgänglig för PC-spelare också via Steam. Spelet kan köras både i den nya HD-klädseln samt i dess originalutförande. Dessutom ingår extramaterialet Christmas NiGHTS, vilket väl får ses som extra passande just nu, då julen närmar sig med stormsteg. NiGHTS Into Dreams kostar 10 dollar via Steam.

Kommer du att köpa en tidig julklapp till dig själv i form av denna klassiker?

NiGHTS into Dreams HD - Presentationstrailer

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!