Eurogamer.se

Julkalendern 2012 på Eurogamer.se: Lucka 23

Dagens lucka: Call of Duty: Black Ops II - Care Package, två t-shirts och en kaffemugg (ÖPPEN TILL OCH MED DEN 6 JANUARI)!

1

Allt innehåll i samlarutgåvan!

December är här, och julkalendern på Eurogamer.se lever och frodas. Årets upplaga är så maffig att den bräcker de två tidigare julkalendrarna tillsammans. Vi tävlar ut härliga vinster i varje lucka fram till julafton, med ett av årets storspel varje dag. Och så kommer julaftonens lucka att innehålla något extra stort. Riktigt, riktigt, riktigt stort. Så kom tillbaka hit varje dag och tävla i varenda lucka!

Nu har vi kommit in i sluttampen, vilket innebär att luckorna kommer att vara öppna ända fram till den 6 januari klockan 23.59. Och ja, det blir bara bättre och bättre priser för varje lucka!

Lucka 23: Call of Duty: Black Ops II - Care Package till PlayStation 3, två t-shirts och en kaffemugg! (Läs vår recension av Call of Duty: Black Ops II här)!

För att vinna i dagens lucka ska du besvara nedanstående fråga och sedan skriva en motivering. Vi presenterar vinnarna en gång i veckan i ett separat inlägg. Kom ihåg att du kan delta i alla luckor, även om du har vunnit tidigare.

Vi presenterar våra aktuella tävlingar i följande forumtråd, så spara den ifall ni vill ha koll: Klicka här för att komma till tävlingstråden på forumet! (Obs! Julkalendern visas inte i den listan eftersom det blir 24 luckor totalt). Däremot kan du hålla koll på julkalendern genom att klicka här.

Please log in

Need an account? Register now!
Reglerna
 1. Den här tävlingen är endast öppen för registrerade användare på Eurogamer.se.
 2. Vinnarna väljs enligt följande: Ett urval görs bland de rätta svaren. Sedan utser redaktionen på Eurogamer.se de bästa motiveringarna från bidragen med rätt svar.
 3. Motiveringarna kommer inte att publiceras. Beslutet kan ej överklagas.
 4. Tävlingen pågår fram till den 6 januari 2013 klockan 23.59.
 5. Vinsten kan ej bytas ut mot pengar eller liknande. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 6. Vinnarna i julkalendern presenteras under den andra veckan i januari.
 7. Vinnaren kontaktas via privatmeddelande (markera funktionen "Ta emot e-postutskick" i dina profilinställningar), och anger då sin adress.
 8. Om inte vinnaren meddelar sitt fullständiga namn och postadress inom fem (5) dagar förfaller vinsten.
 9. Vinsterna i Julkalendern på Eurogamer.se tillhandahålls helt och hållet av distributören Activision. Stort tack till dem.
 10. Eurogamer.se eller distributören ansvarar inte för försändelser som försvunnit på posten.
 11. Reglerna kan ändras utan föregående meddelande.

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!