Eurogamer.se

Vad spelar du i julhelgen? [vecka 51 2012]

Vi julfrågar - du julsvarar

Sådär, nu börjar vi närma oss slutet av året, och i och med att morgondagen här på Eurogamer.se kommer att domineras av vår sista lucka i julkalendern och en julhälsning passar vi på att fråga er redan nu vad ni ska spela i jul.

Själv har jag flytt landet och tillbringar julen på sydligare breddgrader. Spel tillhör inte huvudfokus, om man inte räknar inmundigandet av tapas och cava. Det är väl ett julspel i sig. Men visst, The Walking Dead har norpat lite av min tid. Och lite grämer jag mig nog över att inte få spela det japanska Mad Maestro: Christmas Edition till PS2. Det har liksom varit min jultradition de senaste fem åren.

Jonas har gått AWOL och begett sig in i snöstormarna. Vi har inte hört av honom sedan igår, så det finns en viss oro på redaktionen att han har förfrusit. Men de som tror det har ingen koll på Jonas näst intill övernaturliga köldmotståndskraft. Vår chefredaktör skrattar åt polarklimatet och brukar ofta knalla omkring i minusgrader iklädd jeans och t-shirt. True story. Jag har sett det med egna ögon. Så ja, det kommer nog en recension av Book of Spells (PS3).

Faktum är att vi har en massa recensioner som ska matas ut i mellandagarna, tillsammans med våra årslistor. Vi snackar om Black Knight Sword (Fredrik), Fuel Overdose (Gabriel), Tank! Tank! Tank! och Game Party Champions (Joakim), Ben 10: Omniverse och Chasing Aurora (Kristoffer), The Book of Unwritten Tales: The Critter Chronicles (Mattias) och Baldur's Gate: Enhanced Edition (Simon) och en hel del annat.

Men faktum är att vi egentligen bara vill veta två saker:

1) Vilka var dina favoritspel i år? Kom och rösta fram Läsarnas bästa spel 2012 här!

2) Vad spelar du under julhelgen? Berätta här nedan!

Och god jul!

Kommentarer (12)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!