Eurogamer.se

Läsarnas bästa spel 2012: Plats 10-4

Vi kollar in er tio i topp-lista för 2012!

Redaktionen har gått samman och listat årets bästa spel, besvikelser och överraskningar, samt blickat framåt mot 2013 - dessa artiklar kommer i takt med att dagarna går.

Och ni läsare har ju röstat fram era favoritspel från 2012, som vi nu presenterar här på sajten tillsammans med citat från er.

Vi har redan gått igenom platserna 50-21, och sedan plats 20-11. Topp-10-listan är här, och imorgon på självaste nyårsdagen presenterar vi ert favoritspel för 2012. Vi ses då

10. Legend of Grimrock (8/10)

Lanseringstrailer från Legend Of Grimrock till PC

9. Dishonored (9/10)

Alestes: Riktigt bra spel som du spelar som du vill, vill du smyga obemärkt förbi eller slakta? Men Dunwall City Trials DLCn som släpptes förra veckan är väl lite sådär tyvärr."

Mordmontage från Dishonored

8. Borderlands 2 (8/10)

Fleaboy: Mer och bättre av allt som gjorde borderlands så fantastiskt. Bästa co-opspelet definitivt.

Mac_da_man: Det spel jag har haft klart roligast med i år och de finns mycket kvar att göra fortfarande och nya bra expansioner gör att detta spel håller länge till!

Konstnärligt klipp från Borderlands 2

7. World of Warcraft: Mists of Pandaria (9/10)

motz: Ännu en stark expansion efter bottennappet Cataclysm. En väl avvägd expansion som har något för alla oavsett om man föredrar att sola casual, raida eller PvP:a.

Hurricane_07: MoP fick mig att börja med beroendet igen, och jag måste säga att jag är riktigt nöjd.

suprageek: Tog ett tag att se förbi de fluffiga pandorna som irriterade lite i början men nu har jag vågat närma mig dem. Dock med stor försiktighet!

Amusei: Bästa expansionen på länge till det klart bästa mmoet ute

Spelsekvenser från WoW: Mists of Pandaria

6. Mass Effect 3 (10/10)

Fleaboy: Fin avslutning på världens bästa rymdepos i spelform någonsin.

motz: Även om jag håller 2:an högre är det ett fantastiskt spel. Engagerande story, spännande NPC:er och roliga sidouppdrag blandat med tight gameplay och väl avvägd character development.

Hurricane_07: Nåja, jag har varken spelat ettan eller tvåan, men vilket spel!

Fredrik_Hedlund: Slutet på trilogin, ett debatterat sådant. Likväl är det svårt att komma runt vilket enormt projekt ME3, precis som sina föregångare, är. Kära återseenden, sorgliga farväl blandat med fortsatt slipad spelmekanik (även om alla val inte är nödvändigtvis till godo). Utöver singleplayer levererar dessutom Mass Effect 3 en rätt stabil multiplayer-del som fortfarande har en aktiv community. Episodisk upplevelse utan motstycke och ett av årets bästa spel.

Mass Effect 3 - The War Begins

5. Far Cry 3 (9/10)

Tio minuters lanseringstrailer för Far Cry 3

4. Assassin's Creed III (9/10)

motz: Äntligen en ny historisk period! Från och med tvåan har årets inkarnation av AC varit ett av de spel jag sett fram emot mest och 3:an lyckades leverera!

screwjack: Connor må vara ganska tråkig, hans historia är knappt kopplad till huvudhistorian alls (som var fallet med Ezio) och slutet är något av ett meh" men det är ändå ett vackert och stort spel med välgjort mekanik. Synd bara att man inte lyckades sy ihop spelet bättre. Det märks att skaparna av AC inte längre är kvar. "

Violator: Mer Assassins. Inte den bästa och mest fartfyllda storry men med en massa roliga sidouppdrag och båtstrider.

Mac_da_man: Det är en bra story och roliga uppdrag med en fantastisk värld med ännu mer fantastiska strider! Hoppas andra spel kan ta efter!

Nordamerikansk lanseringstrailer för Assassin's Creed III

---

Era tre bästa spel för 2012 presenteras på självaste nyårsdagen. Gott nytt år!

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!