Eurogamer.se

Årets spel 2012: Plats 10-7

Eurogamer.se utser årets bästa spel 2012!

Gott nytt år!

Redaktionen på Eurogamer.se har gått samman och listat några av de viktigaste sakerna som hänt, med kategorierna Årets största överraskning 2012, Årets bästa uppföljare 2012, Årets största besvikelse 2012, Bästa trenden för 2013 och 2013 års mest spännande spel.

Och så Årets spel 2012 också, såklart. Tidigare vinnare är Portal 2 (2011) och Red Dead Redemption (2010).

Vi har även varvat detta med Läsarnas bästa spel 2012, som presenterats i form av en nedräkning. Och vinnaren avslöjades idag!

Och förresten, missa inte att tävla i de sista luckorna i vår julkalender! Lucka 21, lucka 22, lucka 23 och den smått galna lucka 24 är öppna över jul- och nyårshelgen. Se till att tävla redan nu.

Idag: Årets spel 2012

10. World of Warcraft: Mists of Pandaria (9/10)

Mikael Lindberg: Den fjärde expansionen till World of Warcraft överträffade mina och många andras förväntningar och Blizzard visar åter igen att de behärskar inte bara spelmekanik, utan även berättande och humor. Spelar mer Warcraft än någonsin, när ska det ta slut?

Kolla in nyheterna i World of Warcraft: Mists of Pandaria

9. Halo 4 (9/10)

Joakim Håkansson: På det stora hela är Halo 4 lite av en återkomst in i det riktiga finrummet för min del. De tvivel som skapades av de bra, men inte fantastiska sidospåren från senare år, suddas effektivt ut och kvar finns något som kan tampas med de riktigt stora bjässarna igen.

Lanseringstrailer för Halo 4

8. Legend of Grimrock (8/10)

Jimmy Wilhelmsson: För den som ofta pratar om hur bra spel var förr är alltid moderna innovationer ur gamla spelkoncept intressanta. Legend of Grimrock är Dungeon Master anno 2012, och bevisar att 25 år gamla koncept visst kan kan fungera även i dag. Fler borde våga sig på sånt här.

Lanseringstrailer från Legend Of Grimrock till PC

7. Far Cry 3 (9/10)

Simon Campanello: Även om berättandet är fyllt av djupa dalar och höga toppar är Far Cry 3 spelmässigt fantastiskt. Den tropiska ögrupp som utgör basen för den öppna spelvärlden är omsorgsfullt utformad att suga ut timmar av mitt liv. Dessutom har spelet ett av de starkaste intron jag stött på.

Tio minuters lanseringstrailer för Far Cry 3

Nedräkningen fortsätter på nästa sida!

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!