Eurogamer.se

Sniper: Ghost Warrior 2 försenat igen

Släpps nu i mars istället

Med mindre än två veckor kvar till lanseringen har Sniper: Ghost Warrior 2 skjutits upp än en gång. Spelet, som ursprungligen skulle ha släppts redan i augusti förra året blev försenat till oktober och sedan till den 15 januari 2013 och nu har det alltså blivit försenat ytterligare, meddelar City Interactive.

Istället för den 15 januari ska spelet nu lanseras den 12 mars. Det ursprungliga Sniper: Ghost Warrior har i dagsläget sålt över 2,5 miljoner exemplar över hela världen och City Interactive räknar med att uppföljaren kommer att sälja ännu bättre.

Frågan är hur spelet kommer att stå sig i konkurrensen från titlar som Tomb Raider, God of War: Ascension, Gears of War: Judgment och BioShock Infinite?

Ny trailer för Sniper: Ghost Warrior 2

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!