Eurogamer.se

PlayStation 4 visas i februari?

Nya rykten om Sonys nästa konsol

Vi vet sedan tidigare att Sony under februari månad kommer att anordna ett event kallat Destination PlayStation, där en rad nyheter för PlayStation 3 och PS Vita ska presenteras. Nu har det dykt upp rykten som säger att PlayStation 4 kan komma att visas upp bakom lyckta dörrar.

Skulle detta visar sig stämma kommer det förmodligen att röra sig om en uppvisning för utvalda samarbetspartners, som återförsäljare och tredjepartsutvecklare. En officiell presentation lär dröja till GDC eller E3, längre fram i år. Fokus kommer dock fortfarande att ligga på PlayStation 3 och Vita, samt nya titlar till dessa konsoler.

En smygpremiär för den nya konsolen skulle säkerligen gynna Sony i det långa loppet då det även ryktas om att Microsoft planerar att visa upp sin nya konsol någon gång före E3-mässan. Vem som hinner först får tiden avgöra.

Kommentarer (22)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!