Eurogamer.se

Far anlitade spelare för att virtuellt lönnmörda sin son

Tyckte sonen spelade för mycket

En man i Kina har anlitat virtuella lönnmördare för att mörda sin sons spelkaraktär i ett icke namngivet, populärt onlinespel, rapporterar Kotaku. Mannen, som benämns som Mr Feng, tyckte att hans 23-årige, arbetslöse son spenderade alldeles för mycket tid framför datorn och valde därför att agera.

Men istället för att förbjuda spelande eller liknande anlitade fadern virtuella lönnmördare för att ta död på sonens spelkaraktär. Dessa lönnmördare var alla starkare och hade högre nivå än sonen och faderns plan var att sonen skulle tröttna på spelet om han blev dödad direkt varje gång han loggade in. Det är dock oklart exakt hur fadern gick till väga för att hitta dessa lönnmördare.

Fadern och sonen har sedan dess försonats och det är inte känt om lönnmördarna har fått avsluta sitt uppdrag eller om sonen funnit ett arbete.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!