Eurogamer.se

Guillermo del Toro pratar med stor utgivare om Insane

Hoppet är inte ute än

Filmregissören Guillermo del Toro har under en tid jobbat på spelet Insane, som skulle ges ut av THQ. Som en följd av företagets ekonomiska problem sprack dock den överenskommelsen och projektet fastnade i spelvärldens Limbo.

Nu meddelar del Toro i en intervju med Toronto Sun att det förs diskussioner med en av de riktigt stora utgivarna om just Insane.

"Jag kan inte säga vem, men det är en av de stora. De reagerade bra på spelet och verkar förstå vad vi vill göra", säger del Toro. En rimlig gissning är att det rör sig om Electronic Arts, Activision eller Ubisoft.

Spelet, som fortfarande är i ett väldigt tidigt skede, skulle hos THQ utvecklas av Volition, som ligger bakom Saint's Row-spelen. Men efter de finansiella problemen släppte THQ alltså tillbaka rättigheterna till Guillermo del Toro. Vilken studio som nu kommer att sköta utvecklingen är oklart i dagsläget.

Förhoppningsvis kan del Toro nå en överenskommelse med en utgivare så att vi i framtiden får se Insane bli verklighet.

InSane från Guillermo Del Toro

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!