Eurogamer.se

Hawken bekräftat till Project Shield

Stora robotar till Nvidias bärbara

Igår kunde vi berätta att Nvidia planerar att släppa en bärbar spelmaskin som just nu går under namnet Project Shield. Nu bekräftar företaget också att kommande robotskjutaren Hawken är under utveckling till den nya maskinen.

Spelet, som utvecklas av indiestudion Adhesive Games, har tidigare varit en PC-exklusiv titel, men nu står det alltså klart att spelet även når Shield. Enligt Kotaku har arbetet med den bärbara versionen av spelet pågått i ett par veckors tid och studion fick tillgång till hårdvaran strax före jul.

Tror du att en bärbar version av Hawken har möjlighet att bli den "måste-ha-titel" som gör att Shield kan etablera sig på marknaden?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!