Eurogamer.se

LEGO Marvel Super Heroes utannonserat

Släpps i höst till alla format

Warner Bros. och TT Games har utannonserat nästa LEGO-spel. Denna gång återvänder de till superhjältarna, men byter ut Batman och gänget mot Iron Man och hans kamrater i Marvels universum. LEGO Marvel Super Heroes utvecklas till PC, PlayStation 3, Xbox 360, PS Vita, Wii U, Nintendo DS och 3DS och kommer att släppas någon gång i höst.

Detta är första gången Marvels karaktärer dyker upp i ett LEGO-spel och i spelets handling måste superagenten Nick Fury samla ihop en hel hög med superhjältar för att bekämpa skurkar som Loki, Galactus med flera. Över 100 karaktärer kommer finnas tillgängliga att låsa upp och spelet kommer förmodligen bjuda på samma typ av spelande som tidigare spel i LEGO-serien. Bland de hittills utannonserade karaktärerna hittar vi bland annat Captain America, Spider-Man, Thor, Hulk, Deadpool och flera andra.

Spelare kommer att kunna utforska ett LEGO-byggt New York och även resa bortom jordens gränser. Med tanke på hur bra LEGO Batman 2: DC Super Heroes (8/10) är så är mina personliga förväntningar riktigt höga redan nu. Ser du också fram emot LEGO Marvel Super Heroes?

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!