Eurogamer.se

Shadow of the Colossus-filmatisering fortfarande på gång

Manusförfattaren bakom Hanna knuten till projektet

Det har länge pratats om en filmversion av Shadow of the Colossus, men den senaste tiden har det varit tyst kring projektet. Nu har det dock avslöjats nya detaljer kring arbetet, bland annat vem som ska skriva filmens manus.

Hollywood Reporter rapporterar att författaren bakom thrillern Hanna, Seth Lochhead, har klivit in för att skriva om det första utkast av manuset som skrevs redan 2009. Regissören Josh Trank, som förra året gjorde succé med filmen Chronicle är fortfarande knuten till projektet också.

Däremot saknar filmen skådespelare, datum för inspelningsstart samt releasedatum, vilket tyder på att projektet fortfarande har en lång väg kvar att gå innan kolosserna dyker upp på vita duken. Tror du att vi kommer få se Shadow of the Colossus på bio någon gång i framtiden?

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!