Eurogamer.se

Europeiskt släppdatum för Retro City Rampage till PSN

Nästa vecka är det äntligen dags

Väntan har varit lång på PSN-versionen av Retro City Rampage. Spelet släpptes i Nordamerika för flera månader sedan och skulle följa i Europa kort därefter. Men tiden gick och spelet dök aldrig upp. Spelet har till och med hunnits släppas i Europa till Xbox Live Arcade, något som enligt de ursprungliga planerna skulle skett efter PSN-lanseringen.

Men nu har spelets skapare, Brian Provinciano, gett de väntande spelarna goda nyheter via Twitter. Nästa vecka, den 16 januari, släpps spelet äntligen på den europeiska marknaden, komplett med stöd för Cross-Buy. Om du köper PS3-versionen får du alltså PS Vita-versionen på köpet och dina sparfiler synkas mellan de olika plattformarna.

En WiiWare-version av spelet är också på gång och planeras att släppas senare denna månad. Kommer du att införskaffa Retro City Rampage nästa vecka?

Lanseringstrailer för Retro City Rampage

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!