Eurogamer.se

Röstskådespelare hintar om nytt Fallout

Kan del fyra vara på gång?

För fans av Fallout 3 är namnet Three Dog säkerligen bekant. Karaktären agerar nämligen DJ för radiokanalen Galaxy News Radio i det postapokalyptiska äventyret. Nu har röstskådespelaren Erik Todd Dellums, som spelar karaktären, via ett inlägg på Twitter hintat om att en ny del i serien kan vara på gång och att han eventuellt kommer att medverka i detta.

""Till alla mina #Fallout3 och #ThreeDog-fans: Hunden kan vara på väg tillbaka! Håll tummarna!", skrev Dellums på Twitter. Han påpekade också senare att han fått tillåtelse att skriva just detta, så det rör sig inte om ännu en blunder från röstskådespelare som avslöjar nya titlar.

Det är dock oklart om han talar om Fallout 4 eller något helt annat, men med tanke på framgångarna för Fallout 3 och Fallout: New Vegas (8/10) vore det märkligt om Bethesda valde att inte göra en ny del i serien. Kan vi förvänta oss mer information på GDC eller E3 kanske?

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!