Eurogamer.se

DmC: Devil May Cry får gratis extramaterial efter lansering

Spelläget Bloody Palace gör comeback

Capcom har avslöjat att DmC: Devil May Cry, som släpps nästa vecka, kommer att få nytt material efter lanseringen. Spelläget Bloody Palace är välbekant för fans av Devil May Cry-serien och kommer att bjuda på över 100 nivåer där spelaren måste överleva så länge som möjligt. Utöver detta tillkommer dessutom fem riktigt svåra bossar att ta sig an.

Något exakt datum för när Bloody Palace släpps finns inte, men Capcom lovar att det blir "kort efter lanseringen". Det enda du behöver göra för att komma åt materialet är att installera en ny, automatisk uppdatering när spelet släpps, sedan finns läget tillgängligt.

Ser du fram emot nya DmC?

Filmsekvenser från DmC: Devil May Cry

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!