Eurogamer.se

Information om uppföljaren till Planescape: Torment

Har varit på gång en längre tid

Brian Fargo, före detta chef för Interplay och numera boss för inXile och i full gång med Wasteland 2, har lyft på locket kring den hett efterlängtade uppföljaren på Rollspelsklassikern Planescape: Torment. I en intervju med Rock Paper Shotgun berättar Fargo att projektet har varit i rörelse ett bra tag och att det kommer utspelas i en ny värld.

Det nya spelet kommer att utspelas i Numenera.

"Ju mer vi utforskade Numenera desto mer insåg vi att denna värld var en naturlig skådeplats för ett Torment-spel", berättar Fargo. Samtidigt säger han att Torment-serien inte är bunden till en specifik miljö, utan att det är det som skiljer spelet från andra rollspel.

Inget släppdatum för det namnlösa spelet gavs, men förmodligen kommer arbetet att ta fart när inXile är klara med Wasteland 2.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!