Eurogamer.se

Joe Danger Touch ute nu till iOS

Stuntmannen blir bärbar

Klockan 00:00 i natt släpptes Joe Danger Touch, den efterlängtade iOS-versionen av spelet från Hello Games. Det nya spelet är inte en remake av Joe Danger 1 eller 2, utan är skapat helt för iOS med dess tryckkänsliga skärm i åtanke.

Joe Danger Touch utannonserades för drygt ett halvår sedan och godkännandet från Apple har gått snabbare än väntat och spelet finns alltså ute redan nu. 22 kronor kostar det och då får du tillgång till en version som passar både iPhone och iPad.

Enligt utvecklarna själva bjuder spelet på över 25 spelbara karaktärer, mer än 20 timmars speltid och även ett flerspelarläge. Vill du ha mer Joe Danger så känns denna iOS-version alltså som rätt väg att gå. Kommer du att skaffa spelet?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!