Eurogamer.se

Kvinnliga PGA-touren debuterar i nya Tiger Woods

Första gången i seriens historia

Tiger Woods PGA Tour är en riktig långkörare i spelvärlden och inför årets upplaga introduceras den kvinnliga PGA-touren för första gången. I detta läge kommer spelare få skapa sina egna kvinnliga golfare, eller välja någon av de redan existerande, för att sedan spela igenom ett helt karriärläge, komplett med separata utmaningar.

Utöver detta nya läge får spelare chansen att tävla mot legendarer som Jack Nicklaus, Bobby Jones och Ben Hogan i det nya Legends of the Majors-läget. Det inkluderas även nya banor, karaktärer och för första gången i seriens historia även nattgolf, komplett med upplysta bollar.

Tiger Woods PGA Tour 14 släpps i slutet av mars till PlayStation 3 och Xbox 360.

Möt legenderna i Tiger Woods PGA Tour 14

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!