Eurogamer.se

Walking Dead: Survival Instinct bekräftat till Wii U

Bröderna Dixon invaderar Nintendos konsol också

Activision har bekräftat att kommande förstapersonsskjutaren Walking Dead: Survival Instinct kommer att släppas till även till Wii U, utöver de tidigare utannonserade formaten PC, PlayStation 3 och Xbox 360.

Survival Instinct utvecklas av Terminal Reality och spelets producent Glenn Gamble säger till Game Spy att Wii U:s speciella funktioner kommer att användas för att förstärka upplevelsen.

"Vi ville inte ändra på spelet då det redan är etablerat, så vi försökte säga 'Vad kan vi förstärka med Wii U-versionen?' Det hela blir egentligen ett mer elegant system för dina föremål. Med Wii U kan du komma åt din ryggsäck och dess innehåll hela tiden och hela upplevelsen blir mer strömlinjeformad."

Spelet baseras på den populära tv-serien The Walking Dead och innehåller två av dess karaktärer, bröderna Daryl och Merle Dixon, som i serien gestaltas av Norman Reedus och Michael Rooker. Båda två kommer att reprisera sina roller i det kommande spelet.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!