Eurogamer.se

Kortfilm med Sonic skapad av fans imponerar på Yuji Naka

"Häftigt", säger den blå igelkottens pappa

Det New York-baserade filmteamet Blue Core Studios har satt ihop en kortfilm med allas vår Sonic the Hedgehog, som fått respons från oväntat håll. Filmen, som innehåller en datoranimerad Sonic som interagerar med riktiga skådespelare och diverse onda robotar, har nämligen setts av Sonic skapare, Yuji Naka.

Och det verkar som att igelkottens pappa är imponerad med vad han fått se, då han tog till Twitter för att sprida filmen och kommentera att den var "häftig". Att få tummen upp från mannen bakom filmens huvudkaraktär måste onekligen vara positivt för skaparna.

I filmen, som är knappt 20 minuter lång, får vi se Sonic bekämpa de klassiska robot-getingarna, flyga på missiler och mycket annat. I slutet får vi även se en annan klassisk Sonic-karaktär dyka upp, vilket verkar vara en hint inför en kommande uppföljare. Filmen finns inbäddad här nedan för allmän beskådan.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!