Eurogamer.se

LittleBigPlanet 2: Extras Edition utannonserad

Ny utgåva med extra allt

Sony har via den officiella europeiska PlayStation-bloggen utannonserat en ny utgåva av LittleBigPlanet 2 (8/10). Denna version bär undertiteln Extras Edition och kommer innehålla allt som följde med spelet när det släpptes, plus massor av annat godis.

Bland annat ingår det nyligen släppta Cross-Controller Pack (7/10), som låter dig koppla ihop spelet med din PS Vita. Även PlayStation Move-expansionen Rise of the Cakeling och The Muppets Level Kit ingår. I det sistnämnda får du som namnet antyder möjligheten att skapa nya banor med Kermit, Gonzo och de andra Mupparna.

Utöver dessa expansioner ingår det också ett helt gäng kostym-paket, för att du ska kunna skapa den ultimata Säck-personen. Något exakt datum för LittleBigPlanet 2: Extras Edition har inte avslöjats än, men räkna med att det släpps inom kort.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!