Eurogamer.se

Skylanders är en jättesuccé

Tjänar mer än 500 miljoner dollar i USA

Activision har idag låtit meddela att deras otroligt populära Skylanders-serie genererat över 500 miljoner dollar i USA. Inräknat i denna siffra är utöver själva spelet är merförsäljning av nya figurer och tillbehör. Företaget berättar också att serien nått denna milstolpe snabbare än någon annan spelserie riktad till barn och att figurerna till de båda spelen sålt betydligt bättre än serier med actionfigurer som Beyblade, WWE och Star Wars.

Under 2012 såldes det spel och figurer till Skylanders Giants (9/10) för över 195 miljoner dollar och passade på att generera mer pengar än biofilmerna Wreck-It Ralph och Rise of the Guardians.

Skylanders har också blivit extremt populärt bland föräldrar och har fått utmärkelser som  National Parenting Center's Seal of Approval, National Parenting Publications Awards och Parent Tested Parent Approved Seal of Approval. Spelet är också nominerat till priset Årets Leksak av Toy Industry Association.

Rejäla framgångar för Skylanders, med andra ord. Har du också testat på spelen och vad tycker du i så fall?

En titt på Skylanders Giants

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!