Eurogamer.se

Black Ops 2: Nuketown Zombies till PS3 och PC denna vecka

Zombieslakt på klassisk bana når fler format

En av de mest klassiska flerspelarkartorna i Call of Duty-serien är Nuketown från det ursprungliga Black Ops (8/10). När uppföljaren lanserades i vintras gjorde kartan comeback, både i futuristisk tappning och som en karta i det populära Zombies-läget.

Kartan Nuketown Zombies har sedan december varit exklusiv för Xbox 360-spelare, men nu är kartan på väg även till PlayStation 3 och PC. Detta meddelas via det officiella Twitter-kontot för Call of Duty.

Den 17 januari, alltså på torsdag, släpps kartan för nedladdning på de två maskinerna, så väntan är till slut över för de som längtat efter fler kartor att slakta zombier på.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!