Eurogamer.se

Nästa Xbox och PlayStation visas upp i mars?

Avslöjande på GDC-mässan kan vara att vänta

Tidigare idag rapporterade vi att Sony kan ha ett viktigt tillkännagivende angående nästa PlayStation någon gång under våren. Nu har det dykt upp nya rapporter som säger att Sony, och även Microsoft, kan komma att avslöja sina nya konsoler redan i mars, kring tiden för Game Developers Conference.

Enligt februari-numret av tidningen Game Informer ska båda företagen hålla varsitt event inspirerat av Apple runt GDC och att vi där kan räkna med att få se de nya konsolerna. Enligt Game Informer kommer nästa PlayStation att lanseras före nästa Xbox och det sägs att båda konsolerna kommer att kosta kring 350-400 dollar vid lansering.

Tror du att vi får se de nya konsolerna redan i mars och vilken tror du blir först ut på marknaden?

Kommentarer (5)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!