Eurogamer.se

Öppen beta för Dust 514 startar nästa vecka

Den PS3-exklusiva skjutaren blir tillgänglig för alla

Isländska CCP Games har låtit meddela att en öppen beta för deras förstapersonsskjutare Dust 514 kommer att dra igång nästa vecka, närmare bestämt den 22 januari. För de som har missat det är poängen med Dust 514 att det utspelas i samma universum som onlinespelet Eve Online och de strider du utkämpar i Dust 514 påverkar vad som händer i Eve och vice versa.

Spelet har funnits i stängd beta under en längre tid och nu öppnas den alltså upp för alla PS3-spelare. För bara ett par dagar sedan tog CCP Games ett stort steg och förde över spelandet i Dust 514 till samma servrar Eves universum ligger på.

"Lanseringen av den öppna betan för Dust 514 är ytterligare ett steg i vår långsiktiga vision för CCP och Eve. Men detta är bara början. Precis som vi gjort med Eve Online så kommer vi under de kommande veckorna och åren att fortsätta förbättra upplevelsen med Dust 514 och vi ska jobba för att ytterligare fördjupa interaktionen mellan de båda spelen och deras communities", säger CCP:s chef, Hilmar Veigar Pétursson.

Har du testat Dust 514 eller är du sugen på att göra det när den öppna betan drar igång?

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!