Eurogamer.se

Resident Evil: Revelations kan komma till Xbox 360

Även en PS3-version kan vara på tapeten

Ett förra årets mer hyllade spel till Nintendo 3DS var Capcoms Resident Evil: Revelations (7/10), som lyckades förpacka den klassiska skräckserien i ett fungerande format för maskinens två små skärmar. Nu tyder en del på att det kanske skall gå att avnjuta även på tv-skärmen i vardagsrummet i framtiden.

I november förra året dök spelet upp på en lista hos det Koreanska organet för åldersklassificering, som pekade på att det var på väg för både PlayStation 3 och Xbox 360. Nu har ytterligare information dykt upp då Exophase publicerat achievements för en version till Xbox 360 kallad Resident Evil: Revelations Unveiled Edition.

Värt att notera är att summan för dessa utmärkelser är 1000 Gamerscore, något som vanligtvis är förbehållet spel som ges ut på skiva. Resident Evil 4 hade som exempel samma summa då spelets gavs ut i fysiskt format i Japan medan Europa och USA fick det som en nedladdningsbar version, kanske är något liknande planerat här.

Någon ytterligare information finns inte att tillgå i dagsläget, men bara möjligheten att kunna spela spelet ordentligt utan det otympliga tillbehöret Circle Pad Pro borde locka en del.

Trailer för 3DS-versionen av Revelations.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!