Eurogamer.se

Vinnarna i Julkalendern 2012 på Eurogamer.se - Lucka 17-24

Vann du något i våra luckor?

Julkalendern är över för den här gången och jag behöver egentligen inte ens nämna att det var rekorddeltagande eftersom du vet vad vi tävlade ut för saker. Även om du skulle lägga ihop allt som gick att vinna på andra spelsajter skulle det inte vara i närheten av allt som vi tävlade ut. Så pass maffigt var det.

Alla kan dessvärre inte vinna, även om jag hemskt gärna skulle vilja skicka allt till dig som besöker oss och bidrar till att vi kan göra en ännu bättre sajt. Jag håller tummarna för att just ditt namn dyker upp!

Grattis! Vi hör av oss till dig via privatmeddelande under dagen och ber om er adress och sedan skickar vi vinsterna till dig. Tack till Nordisk film, Sony, Pan Vision, Big Ben och alla andra som bidrog med vinsterna och tack till er alla för att ni deltog.

Och ja, fler tävlingar kommer att dyka upp på Eurogamer Sverige!

Kommentarer (14)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!