Eurogamer.se

Warner Bros. registrerar nya Arkham-domännamn

Nytt Batman-spel från Rocksteady kanske?

15 nya domännamn som verkar ha något att göra med Batman: Arkham-spelen från Rocksteady har registrerats av Warner Bros. med hjälp av företaget MarkMonitor. Bland de domännamn som registrerats hittar vi bland annat arkhamuniverse.com, batmanarkhamarises.com och dcarkhamuniverse.com.

Att dessa domännamn registrerats behöver inte nödvändigtvis innebära att ett nytt spel i Arkham-serien är på gång, men visst känns det ganska troligt? Det har redan ryktats om att nästa del i serien ska utspelas innan de två andra och att detta spel ska vara tydligt inspirerat av Batman från 1950-talet och att andra klassiska DC-hjältar ska finnas med. Därför känns domänerna DC Arkham Universe och DC Arkhamverse kanske lite extra intressanta.

Förmodligen handlar det om att Warner Bros. vill helgardera sig och därför köper upp en rad olika domäner. Men en ny del i serien är med största sannolikhet under utveckling. Så vilken av nedanstående titlar tycker du låter mest spännande?

 • arkhamuniverse.com (Arkham Universe)
 • batmanarkahmuniverse.com (Batman Arkham Universe)
 • batmanarkhamarises.com (Batman Arkham Arises)
 • batmanarkhambegins.com (Batman Arkham Begins)
 • batmanarkhamdarkknight.com (Batman Arkham Dark Knight)
 • batmanarkhamknight.com (Batman Arkham Knight)
 • batmanarkhamlegend.com (Batman Arkham Legend)
 • batmanarkhamlegends.com (Batman Arkham Legends)
 • batmanarkhamnight.com (Batman Arkham Night)
 • batmanarkhamorigins.com (Batman Arkham Origins)
 • batmanarkhamstories.com (Batman Arkham Stories)
 • darkknightarkham.com (Dark Knight Arkham)
 • dcarkhamuniverse.com (DC Arkham Universe)
 • dcarkhamverse.com (DC Arkhamverse)
 • thearkhamuniverse.com (The Arkham Universe)

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!