Eurogamer.se

Dead Island Riptide Zombie Bait Edition utannonserad

En stympad bikinikropp, någon?

Deep Silver har idag visat upp samlarutgåvan för deras kommande spel Dead Island Riptide. Den nya utgåvan går under namnet Zombie Bait Edition och innehåller en hel del intressanta saker för den som vill kosta på sig något extra.

Själva spelet levereras i en metallåda, tillsammans med nedladdningsbara vapen att använda i spelet. En samling bilder från spelet ingår också, samt en staty, föreställande en bikiniklädd kvinnas överkropp, med avhugget huvud och kapade armar. Denna staty påminner inte lite om den klassiska romerska torso-statyn och är 31 centimeter hög och 18,5 centimeter bred.

Av någon märklig anledning verkar det dock som att denna specialutgåva är exklusiv för Xbox 360-spelare. I vilket fall som helst släpps Dead Island Riptide den 26 april till Xbox 360, PlayStation 3 och PC.

1

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!