Eurogamer.se

Släppdatum för Injustice: Gods Among Us

Låt Batman spöa Superman i april

1

Samlarutgåvan!

Warner Bros. Interactive Entertainment och DC Entertainment har idag avslöjat släppdatumet för det kommande slagsmålsspelet Injustice: Gods Among Us. Den 19 april släpps spelet till PlayStation 3, Xbox 360 och Wii U. Injustice utvecklas av NetherRealm Studios, gruppen bakom Mortal Kombat-serien.

I spelet får vi se flera av hjältarna och skurkarna från DC Comics göra upp en gång för alla i vad som verkar bli ett våldsamt slagsmål. Injustice släpps även i en speciell samlarutgåva, som bland annat innehåller en 23 centimeter hög staty föreställandes hjältarna Batman och Wonder Woman mitt i en strid. Spelet levereras också i ett metallomslag tillsammans med tre extra dräkter till Batman, Wonder Woman och Superman samt en exklusiv serietidning.

Ser du fram emot Injustice: Gods Among Us?

Deathstroke möter Batman i Injustice: Gods Among Us

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!