Eurogamer.se

Första detaljerna kring Killer is Dead

Nya spelet från Suda 51

När Suda 51, skaparen bakom spel som No More Heroes och Killer7 gör ett nytt spel finns det anledning att vara uppmärksam. Den säregne japanen har nämligen en tendens att bjuda på upplevelser som inte påminner om något vi sett tidigare. Nu har de första detaljerna dykt upp kring spelskaparens nya projekt, Killer is Dead.

I spelet får vi kontrollera en avrättare vid namn Mondo Zappa, som kan förändra sin kropp. Hans vänstra hand består till exempel av en pistol som kan förvandlas till en borr som suger blod ur fiender. Spelets skurk heter Victor och han kan manipulera känslor med hjälp av sång.

Enligt Suda 51 själv är Killer is Dead ett spel som innehåller kärnan av No More Heroes och Killer7, men det är inte en uppföljare till något av dem. Killer is Dead släpps i sommar i Japan till Xbox 360 och PlayStation 3.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!