Eurogamer.se

Gratis PlayStation Mobile-spel i sex veckor

Synd att tjänsten inte finns i Sverige än

Sony erbjuder ett gratis spel till PlayStation Mobile i veckan under de nästa sex veckorna. Detta avslöjades idag i ett inlägg på den officiella PlayStation-bloggen. För de som inte vet är PlayStation Mobile ungefär Sonys version av Apples App Store, med ett flertal mindre spel för en mindre peng. PlayStation Mobile är tillgänglig för PS Vita, Sonys Smartphones och surfplattor samt Android-maskiner från HTC.

Det första spelet som erbjuds gratis är det rytmiska slagsmålsspelet Samurai Beatdown.

Tyvärr är PlayStation Mobile i dagsläget endast tillgänglig i Japan, Storbritannien, USA, Kanada, Italien, Frankrike, Tyskland, Spanien and Australien. I inlägget påpekar dock Sony-teamet att de jobbar hårt på att expandera tjänsten. Jag gissar dock på att detta inte sker inom de kommande sex veckorna.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!