Eurogamer.se

Aliens: Colonial Marines släpps senare till Wii U

Men de andra versionerna är färdiga

Under gårdagen rapporterade Gearbox Software att Aliens: Colonial Marines har gått guld till PC, PlayStation 3 och Xbox 360. Spelet är alltså klart och redo att produceras för release.

Det nämndes dock inget om Wii U-versionen, som det tidigare pratats mycket om. Vår modersajt frågade utgivaren Sega vad som stod på och fick då svaret att Wii U-versionen fortfarande är daterad till någon gång under konsolens lanseringsperiod, som sträcker sig fram till slutet av mars.

Sega påpekar också att släppdatumet den 12 februari, då de övriga versionerna släpps, aldrig varit datumet för Wii U-versionen. Det är dock inte Gearbox som utvecklar Wii U-versionen, utan det arbetet sköts av Demiurge Studios.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!