Eurogamer.se

Priser för Disney Infinity avslöjade

I samma prisklass som Skylanders

Häromdagen avslöjades Disney Infinity, en enorm spelsatsning från Disney som påminner en hel del om Activisions Skylanders-spel. Det rör sig om en lekfylld sandlåda där spelare använder små statyer föreställandes klassiska Disney-karaktärer som skannas in i spelet. Precis som i Skylanders, med andra ord.

Nu har Disney gått ut mer priser för spelets startpaket, som ska innehålla själva spelet, tre figurer, en platta för att skanna karaktärerna och samt tre så kallade Infinity Play Sets, med nivåer och liknande från olika filmserier. I Storbritannien kommer detta paket att kosta 64,99 pund till PlayStation 3, Xbox 360 och Wii U, vilket med dagens valutakurs motsvarar strax över 700 kronor. Versionerna till Wii och 3DS hamnar på 54,99 pund, alltså runt 600 kronor.

Det amerikanska priset på paketet kommer att ligga på 75 dollar, motsvarande 515 kronor. I denna utgåva verkar det dock inte ingå några Play Sets. Att köpa figurer separat kommer att kosta runt 200 kronor för tre stycken, eller drygt 90 kronor styck, enligt omräkning från den amerikanska dollarn.

Det låter alltså som att Disney Infinity kommer att hamna i ungefär samma prisklass som Skylanders och dess tillhörande figurer.

Kommentarer (5)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!