Eurogamer.se

Släppdatum för Monster Hunter 3 Ultimate

Demoversion på väg också

Capcom har utannonserat släppdatumet för Monster Hunter 3 Ultimate, som ska släppas till både Wii U och 3DS. Den 19 mars släpps det efterlängtade spelet i Nordamerika och den 22 mars når det oss i Europa.

Dessutom meddelar Capcom att spelet även kommer finnas tillgängligt digitalt till båda maskinerna runt den 22 mars. En demoversion kommer att släppas till både 3DS och Wii U redan den 21 februari. Wii U-versionen har stöd för röstchatt så att spelare slipper skriva till varandra. Det går dock att använda sig av ett USB-tangentbord, som vi rapporterat tidigare idag.

Samtidigt säger Capcom att deras servrar för Monster Hunter Tri till Wii kommer att stängas ned den 30 april, som en följd av lanseringen av det nya spelet.

Detta är Monster Hunter 3:Ultimate

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!